شنبه, 13 آذر 1400
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۵/۰۲
روز فیزیوتراپی
دوم مرداد روز جهانی فیزیوتراپی را به همکاران محترم در سرتاسر ایران عزیز و همکار گرامی بیمارستان امام حسین(ع) البرز تبریک می گوییم.
فیزیوتراپیست متخصص حفظ و افزایش توانایی افراد در حرکت و فعالیت است. یک فیزیوتراپیست با دانش خود در مورد آنچه باعث حرکت در بدن می شود، تحرک و استقلال را برای بیماران به ارمغان می آورد و بسیای از مشکلات ناشی از درد، ناتوانی های حرکتی، آسیب های ورزشی و شغلی، سالمندی و بی تحرکی را درمان می کند.

دوم مرداد روز جهانی فیزیوتراپی  را به همکاران محترم در سرتاسر ایران عزیز  و همکار گرامی بیمارستان امام حسین(ع) البرز تبریک می گوییم.

امیدوارم و باور دارم فیزیوتراپیستهای ایرانی با تکیه بر دستان توانمند، ذهن خلاق و عزم جزم شان همگام با تحولات جهانی این رشته در مسیر ارتقای علمی و بالینی و نیل به دکترای حرفه ای فیزیوتراپی که همانا نیاز سلامت آحاد جامعه ماست گام بردارند.

6.0.9.0
    V6.0.9.0